FUNDIT FOOTBALL NEWS Lëvizja GOSSIP Man United për Juventus ACE, Arsenal në tokë wonderkid, plus Spurs përditësim LIV-LEY STUFF Jake Livermore rrjeta goditje fantastike si buzë West Brom kaluar Birmingham 3-2 NUK messing rreth Claude Makelele herë premtuar për të vënë legjendë Barcelonës në spital jetojnë në talkSPORT 2 West Brom vs Birmingham: Komenti live stream dhe konfirmuar ekipet jetojnë në TS2 Portsmouth vs Sunderland: Checkatrade Trophy final për të goditur rekord frekuentimit shumë i sjellshëm Man United për të paguar Molde £ 1 milion pas emërimit epokë të re Ole Gunnar Solskjaer e Shoqatës së futbollit njofton Mark Billingham si menaxherët ri i veprimit të marrë ekzekutiv Premier League përgatitur për të marrë ekipet dilte nga fusha në rastet e racizmit ‘ai është bërë pak e tij “Ish-shefi i Scotland thotë se ai do të japë, Adam Johnson një” shans të dytë “të jetojnë në talkSPORT West Ham vs Everton: Komenti Exclusive , kick-off kohën dhe lajme ekipi Goditje Celtic yll Tierney një dëmtim dyshim për Rangers lojë këndoj atë Mëso fjalë për m Ole Gunnar Solskjaer së anchester song United Megjithatë, ata tani me sa duket të përballen me një luftë të re nga Premier League rivalët e Liverpool për të mbajtur të mbajë të riun.

By |April 2nd, 2019|News|Comments Off on FUNDIT FOOTBALL NEWS Lëvizja GOSSIP Man United për Juventus ACE, Arsenal në tokë wonderkid, plus Spurs përditësim LIV-LEY STUFF Jake Livermore rrjeta goditje fantastike si buzë West Brom kaluar Birmingham 3-2 NUK messing rreth Claude Makelele herë premtuar për të vënë legjendë Barcelonës në spital jetojnë në talkSPORT 2 West Brom vs Birmingham: Komenti live stream dhe konfirmuar ekipet jetojnë në TS2 Portsmouth vs Sunderland: Checkatrade Trophy final për të goditur rekord frekuentimit shumë i sjellshëm Man United për të paguar Molde £ 1 milion pas emërimit epokë të re Ole Gunnar Solskjaer e Shoqatës së futbollit njofton Mark Billingham si menaxherët ri i veprimit të marrë ekzekutiv Premier League përgatitur për të marrë ekipet dilte nga fusha në rastet e racizmit ‘ai është bërë pak e tij “Ish-shefi i Scotland thotë se ai do të japë, Adam Johnson një” shans të dytë “të jetojnë në talkSPORT West Ham vs Everton: Komenti Exclusive , kick-off kohën dhe lajme ekipi Goditje Celtic yll Tierney një dëmtim dyshim për Rangers lojë këndoj atë Mëso fjalë për m Ole Gunnar Solskjaer së anchester song United Megjithatë, ata tani me sa duket të përballen me një luftë të re nga Premier League rivalët e Liverpool për të mbajtur të mbajë të riun.

Me Mikael Silvestre dhe William Gallas vendosur të largohet dhe Sol Campbell në shqyrtim mbi një lëvizje për të dyja Celtic apo Sunderland, Wenger ka në shënjestër tmerrshëm yll gjerman World Cup Mertesacker. Dhe Bremen kanë zbuluar ata janë të gatshëm të volitshëm për mbrojtësin 6ft 5in – edhe pse Wenger nuk do të donte kushtet e ofruara.
Një zëdhënës i klubit ka thënë: “Ne nuk duam Mertesacker të largohet nga klubi Ai është një lojtar shumë i rëndësishëm dhe ne do të mbajtur atë..” Në qoftë se, megjithatë, Z. Wenger do të doja të shpenzojnë para – para ndoshta i madh – dhe na japin Robin Van Persie, mund të jenë të interesuar. “Por kjo nuk do të ndodhë.”
Fillimi ynë për mbulimin e kriket në West Indies talkSPORT 2 në fakt ishte duke qëndruar në shtëpinë e Jodie Kidd-së me pamje fushë Polo.
I filloi të bredhë mbi për të parë disa Polo. Unë nuk dija asgjë e sportit të tjera se çfarë ka ndodhur në Pretty Woman. […]